Saltar a continguts

Societat Coral La Lira

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Mestre i equip musical

ELOI JOVER NAVARRO
Mestre Director de La Lira

ELOI JOVER NAVARRO Mestre Director de La Lira Mestre Eloi Jover Navarro Nèix a Sant Cugat el 15 de setembre de 1963. Va fer els seus estudis primàris a l'escola del Sr. Massip i als 9 anys ja demanva als seus pares estudiar música i un piano, ja que sentía a casa els concerts de piano i orquestra de Tschaikowsky que escoltava el seu pare. Va estudiar solfeig i piano amb Montserrat Calduch, examinant-se al Conservatòri del Liceo fins treure's el títol. Cursa estudis superiors amb Andreu Guasch i dona clases de piano que li serveixen per pagar-se els estudis. En contacte amb els amics de l'Opera de Sabadell i treballa amb Josep Farré a l'Orquestra Sinfònica de Sant Cugat, a rel d'això estableix contacte amb el Gran Teatre del Liceu i allà fa de mestre de repertòri i quan assaja el Cor, ell toca el piano i se li reconeix abastament la seva facilitat per interpretar les partitures més complicades. Fa cursos de música d'Irineu Segarra a Montserrat de tècniques musicals. Funda la Coral Serra d'Or amb els mestres Andreu Recasens i Montserrat Calduch. L'Eloi Jover fa de director de LA LIRA des del Setembre de 2006. amb un entusiasme frenètic, que ha encomanat a tots els cantaires donant aires nous a aquest cor centenàri per la conservació de les nostres tradicions. 

Imatge de complement
Imatge de complement
DIEGO LAHUERTA GORRIZ
Acordionista

 Badalona, 1972. Als vuit anys perd un dit en un greu accident en què mor el seu germà. Als nou sent l’acordió i entra a l’Escola Municipal de Sta. Coloma de Gramenet. Estudia grau elemental i mitjà amb Tito Marcos i superior amb Amàlia Llorente, examinant-se per lliure als Conservatoris de Badalona i Barcelona, a on passa, de la mà de Ramon Porter, per estudiar teòriques, cambra i conjunt i forma part del Bruc Accordion Ensamble (1994-96), dirigit per J. M. García Pérez (grup català seleccionat per a l’Eurotreff Musik 1995, Bühl, Alemanya); Menció d’Honor en Història de la Cultura i de l’Art (prof. Eulàlia Polls) i Premi d’Honor en Acústica (Albert Llanas), amb les pràctiques de professorat (Dioni Chico) obtè  el títol de Professor Superior d’Acordió (1998). 1a veu de l’Orquestra d’Acordions de Sabadell (2001-4, 1r premi al Concurs Internacional d’Arrasate, Guipúzkoa, 2003), dirigida per M. À. Maestro. Seminaris amb C. Iturralde, M. A. Iñarga, F. Membrives, V. Vasovic, F. Lips, C. Jacomucci, M. Rantanen, J. Velamo, O. Sharov, A. Landa i T. Marcos.

Format en el mètode Willems (1999-2003); Tècnic de So (microFusa, 2000-1); Treball Corporal Integratiu (2009-10, A. Subirana, veu); Clown I, Jango Edwards (2010); Pneumofonia, S. Wilfart (Eòlia, 2010-11); Veu, Sergi Riera (2009-11); Voicecraft I i II, P. Farrington i H. Rowson (Aules, 2010); Expressió Oral (Institut del Teatre, 2010-11).

Professor d’acordió de les Escoles Municipals de Barcelona (2000-4) i l’Escola d’Arts Musicals Luthier (2003-7). Ha treballat molt amb adolescents (XVII Trobada de Corals d’Educació Secundària, 2010). Editor de partitures freelance (Ed. Casals, 2001-4). Professor eventual d’Acústica (2001) i Llenguatge (2002) al Conservatori Superior de Barcelona. Professor d’Estètica, Organologia, Acústica, Informàtica i Tecnologia Musical i coordinador informàtic al Conservatori de Sabadell (Isabel Izard, dir.) (1999-2007). A Sant Cugat ha impartit el curs 2003 d’Informàtica Musical de la UAB. Acordionista a La Lira des del 2001.

ARTUR REGADA MATAS
Contra-baixista

 

Neix a Barcelona, 1959. Contrabaixista. Membre fundador de la Orquestra catalana de jazz La Vella Dixieland amb qui fa mes de 3000 concerts  al llarg de 25 anys actuant als mes prestigiosos festivals de Jazz, tant de l’Estat Espanyol (Barcelona, Terrassa, Vitòria) com de fora (Europa, Estats Units, Japó…), enregistra 9 CD’s i rep, entre d’altres, el Premi Nacional de Música de la Generalitat. Músic habitual a les sessions de jazz al nostre pais, ha actuat acompanyant figures com Tete Montoliu, Josep Mª Farras, Luki Guri, Ricard Gili i La Locomotora Negra, Joe Newman, Leroy Jones, Liz McComb, “Champion” Jack Dupree, Gene Connors, entre d’altres. També ha col·laborat amb cantautors com Lluis Llach, Joan Isaac, Joan Baptista Humet, Miquel Pujadó, Núria Feliu, Guillermina Motta…Des de l’any 2002 es membre titular de la Orquestra Simfònica St Cugat i professor de contrabaix de la Escola Mpal. de Música Victòria dels Àngels. Col.labora amb la Societat Coral La Lira des de l’any 2008.

 

 

Imatge de complement
© Societat Coral La Lira