Saltar a continguts

Societat Coral La Lira

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Fòrum

EXCURSIÓ 2.015

 

Benvolguts Amics Benet i Antoni U,

Fins i tot abans de l'excursió vaig expressar la meva plena confiança en la vostra feina.

I no em vaig equivocar. Al contrari. L'última experiència va superar les meves expectatives.

Ho sé de bona tinta que aquesta és l'opinió generalitzada.

Hi ha un altre aspecte que vull parlar.

Malgrat el contratemps com ara la pluja del dissabte, les equivocacions del xofer,

mai heu perdut la calma i el bon tracte amb la gent.

Tots, que alguna vegada vàrem organitzar aquests tipus de coses, sabem com de fàcil es poden complicar els plans.

La grandesa dels qui fan totes les preparacions està en com afronten els contratemps i solucionen els problemes.

Vosaltres el vau fer de manera excepcional.

Per això us felicito i us dono les gràcies. I també us animo a continuar.

Visca La Lira!

Una abraçada

Jurek Podlewski Daro

EXCURSIÓ 2.015

Sóc en Josep Mª Canas, alias el Quenyo o el Pepa, aquest mail va dedicat a en Benet Dinarès i  al  "senyor" Antoni U (que tot s'apuja).

 Vull felicitar-vos de tot cor per la "collonuda" "merda " d'excursió que ens vareu montar aquest darrer cap de setmana. Malgrat alguna filtració que va haver-hi no va devirtuar en absolut la gran tasca que vàreu fer i vàreu aconsseguir que ni hi hagués cap mal rotllo. Tot va anar perfecte inclús la "propina" de la passejada pel Delta de l'Ebre. Os encoratjo a que no dessistiu de seguir montant les properes "merdes d'excursió", són les úniques merdes que no fan pudor.
De veritat moltes gràcies per el vostre esforç i si en algun moment os trobeu sols, no dubteu en buscar recolzament.Malgrat les meves limitacions estic disposat a fer el que sigui per ajudar-vos. 
 
Una abraçada
 
Quenyo
CARTA DE LA FAMILIA ROCA RIGOL. 30/06/2013

 Benvolguts amics   de La Lira  

 
                                                          Volem  felicitar  a tots els   cantaires  de La   Lira ,  a la Jùlia Farres, a  l `Orquestra  Simfonica Sant Cugat   , als  directors Eloi Jover i Josep  Ferré , pel magnific concert  que  várem  poguer escoltar al  hall  del  Tetre Auditori  amb motiu de la Festa Major, hem pogut comprobar   que cada cop el nivell  assolit   es mes i mes alt  ,amb les vostres cançons  i  l ` acompanyament musical   ens váreu emocionar   a tots els  presents al concert  . Creiem   sincerament   que ara per ara sou  la millor  coral d´homes  del moment  al nostre pais  i part de      l´ estranger.
 
                                                         VISCA  CATALUNYA   VISCA LA LIRA
 
 
                                                                                                                 Familia Roca Rigol
 
 
 
CARTA RAFA REYES
IMPRESSIONS ALBA

  Bon día!!!!! Tornem a la dolça rutina diaria amb el bon record d´aquest magnífic cap de setmana que hem passat a Alba. Una bona injecció de bon rotllo per fer més agradables les jornades Com no soc xerrador i a sobre, no arribo a l´hora comentar-vos...... Felicitats als responsables del Germanament, especialment a en Joan Casajoana i Sra., però sobre tot, vull també agraïr l´esforç de la Junta i dels col.laboradors que han treballat per fer posible la sortida. Felicitats nois!!!!!! Una feina impagable que sense aqueste esforç, no hagués estat possible no només la sortida, sino també que tot hagués funcionat con un rellotge. I es que sovint, quan les coses funcionen perfectament, amb senzillesa, sembla que no hagi esforç darrere......i si que n´hi ha!!!!!!! Gràcies per "tirar del carro" i a sobre amb bon humor.................. I gràcies per comprendre a els que, com jo, ens doneu tot fet...........que som una pila i per acceptar-lo quasi bé sempre amb un somriure. I gràcies també a l´Eloi, per la feina que fa amb tots, per estar convertint un grup d´amics i companys que canturrean cançons de tota la vida, en un Cor d´amics i companys que esperem il.lusió l´hora d´anar a l´assaig i de cantar........i com ens atrevim amb tot, de cantar allá on sigui.

Una abraçada Rafa Reyes Visca La Lira!!!!!!

Nota: Disculpeu el rotllo, però la vida passa tant volant que hi han sentiments que s´han d´expressar, que no poden quedar-se dintre.......... Gràcies a tots el de La Lira.......es un orgull ser company vostre, de pertànyer al Cor. I possats a dir i sé que no tinc dret a fer-ho ...........enyoro fer, el dia que toqui, una sortida d´un dia dels homes sols........encara que per descomptat.....Visca les Dones!!!!( que no es digui...) ;

Carta Ramón Grau i Familia

 

Hola, quatre coses que tinc al cap i que us voldria transmetre del viatge a Alba. Gràcies! a l'organització, Josep, Joan, Toni, Benet... Pel vostre treball i per fer-ho tot tant fàcil quan no ho era gens. Gràcies! Per fer d'aquesta experiència un regal, carregat de bon humor, bon rotllo, poble, germanor... Gràcies! per fer-nos riure des de que vam pujar divendres a l'autocar fins que vam arribar diumenge. Ha estat una cura de salut! Gràcies! Eloi per la paciència i saber treure el millor de cadascú i aportar-ho al grup. Un bon director i millor persona, fà miracles. Gràcies! Per la lliçó que els més grans ens doneu. Cada dia, cada assaig i especialment en aquest viatge ens ensenyeu que cal "donar vida als anys". Gràcies a tots per fer-nos sentir tant bé i per deixar-nos participar de l'experiència de la Lira. No oblideu que en aquest grup de 60 persones hi ha l'essència del Sant Cugat de sempre, del poble que diuen que hi ha dins d'aquesta ciutat que s'ha fet gran. Cuidem aquest tresor. Per molts anys! Una abraçada a totes i a tots.

 RAMON GRAU i família

CARTA D'ANTONI GÓMEZ
13/09/2012

 HOLA COMPANYS:


VULL DIR-VOS I DONAR-VOS L'AGRAÏMENT PER L'ESFORÇ QUE VAREU HAVER DE FER, ERA UN DIA COMPLICAT, PER PODER FER UN CONCERT COM DEU MANA A EL PETIT POBLE DE LES GARRIGUES, ELS TORMS.
NO US PODEU IMAGINAR LES CONVERSES QUE HE TINGUT AMB EL SR. ALCALDE I LA PRESIDENTA DE LA ASSOCIACIÓ DE DONES SALAGUT PER TAL DE QUE MIRESSIN D'ACONSEGUIR LA SUBVENCIÓ CORRESPO- NENT PER PODER CONTRA-TAR-NOS.
LA CLAU DE TOT AIXÒ VA SER, L'OBSEQUI D'UNS CDs A VARIS VEÏNS DEL POBLE, EVIDENTMENT L'ALCALDE I REGIDORS ENTRE ELLS.
EL CONCERT, NO VULL PARLAR TÈCNICAMENT, JA QUE NO HEM PERTOCA FER-HO, PERÓ SI US PUC DIR QUE A ELS QUE VAREN ASSISTIR, ELS VA ENTUSIAS-MAR ( A LO MILLOR EM FAN FILL PREDILECTE..JAJA)
ELLS, ENS VAREN OBSEQUIAR, DE LA MANERA QUE MILLOR SABEN FER-HO, FEN-NOS GAUDIR D'UN, ENCARA QUE MODEST, DINAR, QUE EM SEMBLA QUE VA SATISFER A TOTS ELS COMPONENTS DEL CORO.
QUAN VAREU MARXAR AMB L'AUTOCAR, VAREM XERRAR UNA BONA ESTONA AMB TOTS ELLS I US PUC ASSEGURAR QUE L'INTERES PER LA SEVA PART ES QUE VOLEN REPETIR
L'EXPERIÈNCIA.
REPETEIXO, MOLTES,MOLTES GRACIES,COMPANYS

ANTONI....U
Correu d'Esther Miñarro Belzuz (11/04/2012)
Caramelles

 

Benvolguts amics: Felicitar-vos per aquestes jornades tan joioses que ens heu regalat aquesta Pasqua. Per mi (i per les meves filles) és un regal poder-vos sentir, feu goig i canteu cada dia millor. Enhorabona!. Felicitats especialment per les noves dinàmiques piano-forte que cada cop executeu millor: és una dolçor indescriptible sentir a tota una colla d'homenassos afinar piano piano cançons amb paraules tendres (la Mare Cantora és la meva preferida!). Una abraçada per tots. Esther Miñarro Belzuz .

(nostre professora de solfeig)

 

 

0 resultats trobats
© Societat Coral La Lira