Saltar a continguts

Societat Coral La Lira

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies

11/06/2014
SOBRE L'EXCURSIÓ

 

Xema Solé Solá

BENET:

Adjunto algunos links donde podeis ver mis agradecimientos y fotos de la gala de Valencia.

Merci per tot….ens ho varem pasar molt….molt….moooooooooooooooooooooooooooooolt…..be.

Salutacions a tota la coral….SOU FANTASTICS ¡¡¡¡¡¡¡¡

 

 

Hotel NH Ciudad de Valencia de la capital del Turia. Se trata de la excursión cultural anual de La Coral la Lira de Sant Cugat ( Barcelona ) www.lalirasantcugat.cat que en esta ocasión les acerco hasta Valencia. Después de la cena y durante... hora cuarto compartimos sonrisas, diversión, buen humor, magia….y de una forma muy especial la gran amistad y compañerismo que se respiraba en el ambiente y que hizo que mi intervención artística fuera todo un éxito
 

 

Sant Cugat del Vallès, 09 de Juny, 2014

 

 

Societat Coral

"LA LIRA"

de Sant Cugat

 

 

 

 

Apreciats Companys de La Lira,

 

Hem tornat de la nostra tradicional "merda d'excursió". Per tant permeteu-me fer unes consideracions. Gràcies a l'Antoni i el Benet hem pogut gaudir de la trobada amb el Cor de Micalet, que ens ha dispensat una rebuda magnífica amb el cant "Els Segadors" inclòs. La visita del barri antic de Valencia ha estat interessant (encara que el guia molt ben preparat ens volia ensenyar tanta cosa, que ni en dos dies hauria prou per veure-ho tot). Després el sopar amb el mag Xema ha estat molt divertit. En demà el recorregut per l'Oceanogràfic  de Valencia ha estat un altre punt de l'excursió ben rebut per tothom.

Doncs bé, per mi tot això ha estat un plaer, perquè per primera vegada des de molt temps he pogut gaudir-ne com qualsevol altre de vosaltres. I per això dono gràcies a tots, que heu fet possible la meva participació en aquesta excursió. Permeteu-me per tant nombrar (per ordre alfabètic) aquests, que m'han ajudat més:

Andreu Riba

Joan López

Jordi Farres

Josep (Pepe) Pros

Josep Maria (Kenio) Canas

Jurek

Sergi Jiménez

i si me he oblidat d'algun, demano perdó.

 

 

 Una abraçada

 

Sindo Pascual


Gràcies als organitzadors, va ser tot un èxit.

Andreu Riba

 

© Societat Coral La Lira