Saltar a continguts

Societat Coral La Lira

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies

17/01/2014
MOR EL MESTRE ANDREU RECASENS

FONT: TOT SANT CUGAT

Defunció L'ex-director de la Societat Coral La Lira rebrà l'últim adéu aquest divendres, 17 de gener, al Monestir de Sant Cugat
El mestre Andreu Recasens, antic director de la Societat Coral la Lira, ha mort a l'edat de 84 anys els passat dimecres, 15 de gener. Serà acomiadat aquest divendres, 17 de gener, a les 10:30 hores, al monestir de Sant Cugat, en una cerimònia en la que els seus companys lluiran l'Estendart de La Lira, i interpretaran La Salve i El Virolai.

Andreu Recasens fou director de la Societat Coral La Lira durant vint anys, des del 1986 fins al 2006, quan el rellevà en el càrrec Eloi Jover. Igualment, va dirigir, entre d'altres, la Coral Serra d'Or. El passat 21 de Juliol La Societat Coral La Lira va col·laborar a la Festa Major de La Floresta amb un Concert al Casino de cançó popular i tradicional catalana. En finalitzar li van retre homenatge, anomenant-lo Director Honorífic del Cor.

ERA UN HOME MOLT RECTE AMB LES SEVES CONVICCIONS I AMB MOLTA PSICOLOGIA ,VIRTUT QUE FEIA QUE UNA COLLA D'HOMENOTS (POCS EN AQUELLA EPOCA), FOSIM CAPAÇOS DE CANTAR I ENTONAR CARAMELLES.
DESCANSI EN PAU

© Societat Coral La Lira