Saltar a continguts

Societat Coral La Lira

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies

20/06/2011
CONCERT A ALBA (Publicat a Cugat.cat)

Sant Cugat i la ciutat italiana d'Alba, agermanades des del 2003, han aprofundit una vegada més els seus lligams amb una actuació musical de la Coral la Lira al municipi del Piamont. La formació santcugatenca, una de les més antigues de la ciutat, ha participat aquest dissabte en un concert benèfic a favor de la lluita contra el càncer. La visita santcugatenca ha comptat amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, per a qui suposa el primer acte que presideix emmarcat en l'agermanament.

Una cuarentena de cantaires de la Lira han participat aquest dissabte en el 'Concerto del Solstizio', una iniciativa benèfica que ha tingut lloc a la ciutat italiana d'Alba. La formació santcugatenca ha ofert temes populars, com sardanes, havaneres i caramelles.

Els santcugatencs han anat acompanyats de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el regidor de Cultura, Xavier Escura, que han visitat també l'Ajuntament d'Alba amb el seu alcalde, Maurizio Marello.

Per Conesa, la visita de la delegació santcugatenca suposa un pas més en els vincles entre les dues ciutats, obertes a nous projectes.


© Societat Coral La Lira